Vrijgezellenfeest in Antwerpen, Gent, Brugge...
Speel een spannend of hilarisch stadsspel!

Je organiseert binnenkort een vrijgezellenfeest en wil je vrienden - en vooral de vrijgezel - van hun sokken blazen? Dat is zeker geen gemakkelijke opgave! Wat als het je niet lukt om die twee uur te vullen? Wat als de vrijgezel jouw zelfbedachte spelletjes helemaal niet zo leuk vindt? En, nog belangrijker, kan je iets bedenken dat jouw vrijgezellenfeest echt origineel maakt?

Breek er je hoofd niet langer over, een GPS-spel van Das Box of iChallenge is exact wat je zoekt! Zo'n citygame kan je vrijwel overal spelen... of je nu in Antwerpen een vrijgezellenfeest wil laten plaatsvinden, of toch liever Hasselt, Gent, Antwerpen, Brugge of Leuven verkiest.

In The target en Super Cops kruipt de vrijgezel in de rol van een gevaarlijke gangster die de stad in gevaar brengt. Terwijl zijn vrienden hem proberen te strikken, zal de losgeslagen vrijgezel hen proberen uit te schakelen met (virtuele) mijnen! Geef je toch liever een net iets minder vliegende start aan je vrijgezellenfeest? Is humor en goed zot doen echt je ding? Dan neemt Freddy je mee voor het vrijgezellenfeest van je leven en is Super Snap het alternatief voor wie het liever zonder kabouter Freddy doet!

Welke stad je ook kiest en welk spel jouw hart ook steelt, er zijn nog twee heerlijke voordelen aan onze spelen: ze worden steeds in het centrum van de stad gespeeld. Zo kan je na het spel iets gaan eten, een lekker fris pintje pakken of meteen een vrijgezellenfeest -waardige kroegentocht starten.

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.