Vrijgezellenfeest in Leuven?
Met onze stadsspelen kan je alleen maar scoren!

Je wilt een vrijgezellenfeest in Leuven organiseren, maar weet nog niet goed wat je wilt spelen? Een GPS-spel van Das Box of iChallenge kan de oplossing bieden!

Tien minuten in het spel loop je je vrienden en vriendinnen al joelend achterna en weerklinkt jullie geroep door de straten van Leuven. Opdrachten voor een vrijgezellenfeest bedenken is een eerder moeilijke karwei, en daar kunnen wij jullie van verlossen. Wij hebben al de rare opdrachten, de leuke plaatsjes en de tuinkabouter op een driewieler voor jullie voorzien. Een citygame met Das Box of iChallenge, daarbij mikken wij op; veel plezier, veel gelach en veel competitie, want wie wilt er nu niet winnen? En aangezien jullie spel toch op de Oude Markt start en eindigt, moet je niet lang nadenken over de volgende activiteit van de dag... Toch?

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.