Teambuilding? Limburg natuurlijk !

Limburg heeft dan wel fantastische landschappen en fruitstreken waar niemand aan kan tippen, doch voor je teambuilding zijn de mooie landschappen van Limburg iets minder geschikt. Jullie willen voor je teambuilding niet allen samen appels gaan eten, maar wat actie en avontuur beleven? Geen zin om hiervoor te gaan paintballen want dat kan gevaarlijk zijn? Jullie willen voor de teambuilding in Limburg al eens jullie brein gebruiken om een raadsel te kunnen oplossen? En willen erna nog kunnen genieten van een echte Hasseltse koffie of jenever? Dan zitten jullie hier goed!

De spellen van iChallenge en Das Box laten jullie met een smartphone of tablet rondcrossen doorheen de stad, op weg naar de volgende locatie op je map. Ploeps! Een andere, nieuwe, locatie is plots verschenen op je scherm, zouden jullie ernaartoe lopen of gaan de anderen jullie voor zijn? Goed nadenken over wat de andere teams kunnen doen en daarop jullie eigen strategie baseren is een must in onze spellen!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.