Zoek je leuke teambuilding activiteiten?
Ga met een GPS-spel het avontuur aan!

Op zoek naar leuke en originele teambuilding activiteiten voor jouw team of bedrijf? Dan is een GPS-citygame zeker iets voor jou. Op je weg doorheen de stad, beleef je de spanning van een videogame op je smartphone. Telkens weer verschillend, volgens je leeftijd, groepsgrootte en interesse.

Zoek je een teambuilding waar creativiteit en humor centraal staan, dan is Operation Freddy zeker iets voor jou. Onze kabouter geeft je meerkeuzevragen en gekke doe-activiteiten die je in team moet oplossen. Liever geen Freddy? Ga dan voor Super Snap.

Wil je het voor je teambuilding graag eens spannend maken? Race jullie baas dan achterna in de bloedstollende games Super Cops en The Target! Codecrackers is een activiteit die ietsje meer focus en strategie vereist. Bekijk hieronder ons uitgebreid gamma teambuilding activiteiten.

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.