Een teambuilding in Leuven organiseren?
Met een spannende citygame natuurlijk!

Verras je medewerkers met een spannende teambuilding in Leuven!

Omdat activiteiten of spelen voor een teambuilding nogal snel cliché kunnen zijn of te sportief voor sommigen, stellen we je graag onze citygames voor.

De GPS-spelen van iChallenge en Das Box zijn geknipt voor een teambuilding die er echt toe doet. En nu je toch in het centrum bent, kan evengoed je collega’s trakteren op een gezellig dineetje in de Muntstraat... ... en achteraf afzakken naar de Oude Markt !

Wil je graag je teambuilding in Leuven beginnen met een spannende race in het stadscentrum met je baas als doelwit? Dan zijn Super Cops en The Target ongetwijfeld jouw ding! Heb je het niet zo voor snelheid? Ben je eerder op zoek naar een stadsspel waarbij de collega's de koppen bij elkaar moeten steken zonder echt te moeten spurten? Dan kan je voor Codecrackers gaan. Mag het best wel eens grappig zijn? Dan nemen Super Snap en Operation Freddy je mee op pad door Leuven! Schaterlachen, verrassingen en slagroomtaarten inbegrepen! Bekijk hieronder ons aanbod GPS-spelen voor jouw teambuilding in Leuven!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.