Je vrijgezellenavond met een knotsgek of spannend spel beleven?

Waarom zou je zelf een spel bedenken en je hoofd breken over vragen die perfect aansluiten bij het thema van je vrijgezellenavond en bij je vrijgezel? Waarom zou je het wagen om een sportieve vrijgezellenavond te organiseren als je niet zeker weet of iedereen dat wel ziet zitten? Speel gewoon een GPS-spel in je favoriete stad in België, Nederland of Frankrijk! Met onze citygames kan je vrijgezellenavond niet meer stuk!

Mag het wat spannend worden? Dan raden we je Super Cops of The Target aan. Maak met drie politieteams jacht op de voortvluchtige vrijgezel en start je vrijgezellenavond met een pittige race. Geen zin om te spurten? Ga dan voor ons knotsgekke stadsrally Operation Freddy. Met z'n bizarre missies en meerkeuzevragen zal Freddy je de tijd van je leven bezorgen! Of kies voor het spannende en interactieve stadsspel Super Snap

Bekijk hieronder onze spelen en laat het plannen van een onvergetelijke vrijgezellenavond beginnen! Al onze spelen worden in het centrum van de stad gespeeld, waardoor je achteraf iets kan gaan eten of een pintje pakken!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.