Een hippe vrijgezellendag voor vrouwen?
Speel een citygame!

Je organiseert een vrijgezellendag met vrouwen? Je wil alles vlekkeloos laten verlopen? Start met een GPS-spel en je vrijgezellendag kan niet meer stuk!

Opdrachten horen nu eenmaal bij een vrijgezellendag... Maar je ziet het niet echt zitten om zelf opdrachten te bedenken die achteraf misschien toch niet zo grappig blijken. Daarom zijn de spelen van Das Box en iChallenge echt wat je zoekt! Open een bloedstollende jacht op de toekomstige bruid die haar beste vriendinnen probeert te misleiden en overal bommen plaatst. Vind je dit niet echt iets voor vrouwen? Dan kan je ook nog op pad met Freddy! Onze geschifte kabouter zal een hilarische draai geven aan jouw vrijgezellendag! Of doe het zonder Freddy met Super Snap. Scroll even door ons aanbod spelen voor je vrijgezellendag en verras de vrouwen met een heerlijk moment in de stad!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.