Vrijgezellenfeest in Brugge?
Start de dag met een heerlijk spannend stadsspel!

Het is feest in Brugge! En jij moet zorgen voor de festiviteiten, namelijk het vrijgezellenfeest! Maar het kan soms toch ietwat lastig zijn om met een nieuw en origineel idee op de proppen te komen niet?

Gelukkig kunnen wij, de mensen van Das Box en iChallenge, jou al een heel pak verder helpen. Hoe doen wij dat? Door u citygames aan te bieden waarmee uw vrijgezellenfeest in Brugge alvast niet meer stuk kan!

Met The Target en Super Cops kunnen jullie je nog eens volledig laten gaan, loop de vrijgezel achter na in een wilde jacht op de gangster doorheen de Brugse straten. Sommigen zouden zich door een bootje laten overzetten zien als valspelen, wij denken dan weer dat dat juist onderdeel van jullie vrijgezellenfeest is! Of los de vreemde vragen van Freddy de tuinkabouter op, zangtalenten zullen al eens publiekelijk getoond moeten worden! Of ga voor het spannende interactieve opdrachtenspel Super Snap

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.