Een vrijgezellenfeest Antwerpen organiseren?
Maak het onvergetelijk met 'n hippe game in 't Stad

Je vrijgezellenfeest in Antwerpen? Uiteraard! Maar hoe begin je eraan? Zo'n dag plannen, zien dat iedereen het leuk vindt en een activiteit vinden in het centrum van Antwerpen, maar niet te cliché en niet te sportief. Wij hebben dé ideale activiteit die je vrijgezellenfeest een vliegende start zal geven: een GPS-stadsspel in hartje Antwerpen.

Voor een vrijgezellenfeest met flink wat pit, zijn Super Cops en The target toppertjes. In deze bloedstollende achtervolgingsspelen, open de jacht op een gevaarlijke gangster die de politie van zich probeert af te schudden met het plaatsen van mijnen. Je zal dus echt wel moeten uitkijken. Of is het hoofdthema van je vrijgezellenfeest pure fun, humor en hard lachen? Freddy zal ervoor zorgen dat je niet meer bekomt van 't lachen. Het handige voordeel van onze spelen is dat ze in Antwerpen allemaal beginnen en eindigen op de Groenplaats, waardoor je achteraf (of/en ervoor) gemakkelijk iets kan gaan eten of je kroegentocht starten. Want wat is een vrijgezellenfeest zonder bier, toch?

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.