Vrijgezellenavond in Antwerpen?
Maak 't Stad onveilig met een GPS-spel!

Wil je een vrijgezellenavond in Antwerpen organiseren? Dan kan je maar best beginnen brainstormen! Eerst een kroegentocht, dan een concert meepikken en achteraf lekker gaan dansen... maar moet er niet eerst een toffe activiteit zijn? Dat dachten we ook al: iChallenge en Das Box hebben dé geknipte starter voor jouw vrijgezellenavond! Speel een GPS-spel in het hartje van Antwerpen en de toon is meteen gezet.

Omdat een stadsspel nu eenmaal bij een vrijgezellenavond hoort, maar je het niet helemaal ziet zitten om zelf opdrachten te gaan bedenken... zijn onze spelen zeker iets voor jou. Ze zijn goed voor twee uur pure fun, je hoeft zelf helemaal niets te organiseren én je bent al in het centrum van Antwerpen waardoor die kroegentocht nooit ver weg lijkt.

Maak je het graag spannend? Wil je de toekomstige bruid of bruidegom wel eens door de straten van Antwerpen achterna gaan? Dan zijn Super Cops en The Target je op het lijf geschreven! Toch liever je vrijgezellenavond starten met een hilarisch grappig moment? Dan is Freddy je date! Of liever zonder Freddy? Ga dan zeker voor Super Snap. Bekijk hieronder ons volledig aanbod spelen voor je vrijgezellenavond in Antwerpen.

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.