Zoek je opdrachten voor je vrijgezellen?
Speel een citygame!

Vind leuke en vooral originele opdrachten voor de vrijgezellen Moeilijke taak, nietwaar? Voel je een ongelooflijke druk om je vrienden te verrassen, net die twee uur te kunnen vullen en vooral de vrijgezel te entertainen? Laat er geen gras over groeien!
Ga voor een GPS-spel van iChallenge of Das Box en blaas iedereen van zijn sokken. Je bent er zeker van dat je het geweldig wordt, je moet zelf geen opdrachten bedenken en omdat je toch al in het centrum van de stad bent, kan je achteraf gemakkelijk iets gaan drinken op de overwinning! Bekijk hier ons aanbod spelen voor je vrijgezellen. Open de jacht op de voortvluchtige vrijgezel met Super Cops of The Target of lach je te pletter met de opdrachten van onze tegendraadse kabouter Freddy in Operation Freddy. Of ga voor het even grappige Super Snap, zonder Freddy.

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.