Teambuilding in Brussel?
Speel een GPS-spel!

Je wil een leuke teambuilding in Brussel organiseren? Je bent op zoek naar een spel waar je collega’s echt volledig in zullen opgaan? Je wilt graag de hoofdstad - en je collega’s - eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn onze citygames precies wat je zoekt!

Elke team is anders. Daarom hebben we verschillende GPS-spelen die geschikt zijn voor een teambuilding in Brussel. Bij sommige spelen is het bovendien mogelijk om de spelinhoud te personaliseren. Voor wie houdt van spannende spelen zijn Super Cops en The target zeker een aanrader. Zet een bloedstollende race in door Brussel. Wil je liever een teambuilding vol humor en grappige situaties? Dan is Operation Freddy of Super Snap meer iets voor jou. Bekijk hier ons aanbod spelen voor jouw teambuilding in Brussel en laat het avontuur beginnen!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.