Teambuilding aan zee organiseren?
Met een spannende citygame natuurlijk!

Wil je dit jaar je teambuilding aan zee organiseren? Strak plan! Racen met de go kart, garnaalkroketten op de zeedijk en een ijsje als het mooi weer is... een beetje cliché, misschien? Blaas je collega's van hun sokken met iets totaal anders en boost de groepsfeer in één klik! Speel een GPS-spel van Das Box of iChallenge!

Ben je op zoek naar een ongelooflijk spannende activiteit voor je teambuilding, dan is Super Cops of The Target wat je zoekt. Race door de straten van Oostende met je smartphone of tablet en vang de gangster voor het te laat is! Geen zin om een spurtje in te zetten? Wel zin om je eens volledig te laten gaan met je collega's? Freddy brengt graag je teambuilding aan zee in hogere sferen! Liever niet teveel afwijken van het onderwerp? Probeer Super Snap. Of ga laat de speurneus in je los en ga voor Codecrackers! Lees hier ons aanbod activiteiten voor jouw teambuilding aan zee!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.