Vrijgezellenfeest in Gent? Vree wijs!
Met onze stadsspelen kan je alleen maar scoren!

Je organiseert een vrijgezellenfeest in Gent? Slimme keuze! Nu nog een gepaste activiteit vinden in het centrum van Gent. Goed nieuws: je hebt er eentje gevonden! Onze stadsspelen zijn een ware hit voor elk vrijgezellenfeest.

Bij onze spelen hoef je zelf helemaal niets te plannen, grappige vragen te bedenken of te schatten hoeveel tijd je opdrachten in beslag zullen nemen... en vooral of ze wel bij iedereen in goede aarde zullen vallen. En, nog een voordeel, aangezien je toch al in het centrum van Gent bent, kan je je vrijgezellenfeest na het spel verderzetten zoals het hoort: met een fris pintje op de Graslei, een kroegentocht of een restaurantje! Voor wie zijn of haar vrijgezellenfeest in Gent een letterlijke vliegende start wilt geven, is The target of Super Cops het antwoord. In dit crimineel spannende achtervolgingsspel open je de jacht op de vrijgezel die de stad terroriseert! Eerder op zoek naar een iets minder snel spel? Kies voor het spannende interactieve stadsspel Super Snap, of kies voor Operation Freddy, waarbij Freddy je mee neemt voor een vrijgezellenfeest dat je niet snel zal vergeten: slappe lach, vliegende slagroomtaarten en gekke situaties verzekerd!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.