Een originele activiteit voor jullie vrijgezellendag, mannen?
Speel een citygame!

Wil je je vrijgezellendag voor mannen vlekkeloos laten verlopen? Ligt de prestatiedruk om er echt een zalige dag van te maken nogal hoog? Begin de dag met een spannend GPS-spel in de stad en de toon zal meteen gezet zijn!

Omdat opdrachten in de stad nu eenmaal bij een vrijgezellendag horen en mannen zich misschien niet meteen geroepen voelen om in roze boa's en kroontjes door de straten te paraden en lekstokken te verkopen, zijn onze citygames precies wat je zoekt! Open een bloedstollende jacht op de voortvluchtige vrijgezel die overal bommen plaats en zijn beste vrienden probeert te misleiden. Of wil je liever je vrijgezellendag starten met een geschifte kabouter en de ene onverwachte situatie na de andere meemaken? Bekijk ons aanbod activiteiten voor je vrijgezellendag en blaas de mannen van hun sokken!

Je kan op twee manieren spelen: onder begeleiding van ervaren spelbegeleiders van iChallenge die de toestellen aan je uitlenen of zonder begeleiding met een app op je eigen smartphone of tablet in de Das Box doe-het-zelf formule.