Freddy’s Wonderlijke Winterwandeling

wonderlijke winterwandeling

Zoek je een leuke activiteit voor de kerstvakantie? Wil je vrienden en familie dit jaar eens eindelijk op een Nieuwjaarsreceptie met extra schwung trakteren? Of je ben nog op zoek naar een origineel cadeau voor je petekind? Freddy neemt je mee op een winterse GPS-wandeling en laat je een onvergetelijke tocht met leuke opdrachten, foto’s en video’s beleven!

Ga samen met je kinderen, vrienden of familie op Freddy’s Wonderlijke Winterwandeling in een stad, dorp of park naar keuze. Zing kerstliedjes uit volle borst, leer rendier rijden, kruip in de huid van de ultieme hipster sneeuwman en stuur jezelf op als cadeautje!

In één of meerdere teams ga je op tocht en krijg je allerlei vragen en opdrachten voorgeschoteld die je met je team oplost: winterfoto’s trekken, vragen beantwoorden en video- en audio-opnames maken. Als je met meerdere teams speelt, dan nemen de teams het tegen elkaar op en vechten ze bloedstollende duels uit.

Praktisch

freddy's wonderlijke winterwandeling in gent

Waar? Start Freddy’s Wonderlijke Winterwandeling op één van deze locaties:

AalstAntwerpen • Bergen • BlankenbergeBouillon • Bredene • BruggeBrussel • De Haan • De Panne • DiestDurbuyGentHasseltKnokke-Heist • Koksijde • KortrijkLa Roche-en-ArdenneLeuven • Louvain-la-Neuve • LuikMalmedyMechelenNamen • Nieuwpoort-Bad • Oostduinkerke • Oostende • Sint-Idesbald • Sint-Niklaas • Sint-TruidenStavelotTurnhoutVielsalm

Wanneer? Je kan van 16 december tot 15 januari 2017 op Winterwandeling.

Het tijdstip van je wandeling kies je zelf. Tip: als je na zonsondergang speelt, vergeet dan geen zaklamp mee te nemen. Anders gaan je foto’s en filmpjes er nogal donker uitzien. Nog een tip: laat de kinderen zich in kerststijl verkleden. Hierdoor worden de foto’s die je onderweg neemt, nog veel leuker en scoor je extra punten bij Freddy!

Voor wie? De winterwandeling is gemaakt voor kinderen van 7 jaar en ouder, maar is geschikt voor de hele familie.

Prijs Je betaalt €20 voor een wintertocht van 60 tot 120 minuten. De app downloaden is volledig gratis.

Winterwandeling-screenshots

Hoe werkt het?

Wij hebben Fedddy’s Wonderlijke Winterwandeling helemaal voor je klaargemaakt, je hebt er geen voorbereidingswerk aan.

Het enige wat je moet doen is de gratis Operation Freddy app downloaden voor iOS of voor Android. Ga dan naar onze Playzone website waar je een account kan aanmaken en een winterroute aankopen. Ga ten slotte naar de plek waar je wil spelen, open de Operation Freddy app, log in en je route zal klaar staan en dan… spelen maar! Trouwens, je kan ook in de app een account aanmaken en het spel aankopen.

Denk eraan dat je per team van 1 tot 6 spelers één tablet of smartphone zal nodig hebben met een batterij die voor je begint 100% opgeladen is. Voor oudere toestellen kan je eventueel ook een battery pack voorzien.

Meer weten?

Je Winterwandeling klaarzetten is echt kinderspel, maar we hebben toch alles op papier gezet zodat je er goed voorbereid aan kan beginnen. Neem onze drie handige pdf’s met alle nodige uitleg zeker eens door. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@lamosca.be of bel ons op 0485 85 85 86.

Spelregels van Operation Freddy – dat is de app die je zal gebruiken voor de Winterwandeling
Praktische info om je spel op te zetten
• Download ook deze handige gids voor spelleiders!

Maak kennis met Freddy, de gekke kabouter!

 

Het verschil tussen de app en de Winterwandeling zelf

Om Freddy’s Wonderlijke Winterwandeling te kunnen afleggen, zal je onze gratis app Operation Freddy moeten downloaden. Dit kan voor iPads, iPhones en Android toestellen. In de app zal je dan een keuze kunnen maken tussen verschillende spelscenario’s. Elk spelscenario is aangepast aan een leeftijdsgroep en soms ook aan een locatie. Wil je een leuke activiteit voor een kerstfeestje met het gezin, een winterwandeling met de neefjes en nichtjes of een gezellige uitstap tijdens de vakantie, dan kan je in de app een scenario kiezen. Je koopt dan een scenario aan dat je, na de opstart ervan, twee uur lang kan spelen.

Je zal zien dat er naast de winterspelen in Aalst, Antwerpen, Bergen, Blankenberge, Bouillon, Bredene, Brugge, Brussel, De Haan, De Panne, Diest, Durbuy, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Koksijde, Kortrij, La-Roche-En-Ardenne, Leuven, Louvain-la-Neuve, Luik, Malmedy, Mechelen, Namen, Nieuwpoort-Bad, Oostduinkerke, Oostende, Sint-Idesbald, Sint-Niklaas, Sint-Truiden, Stavelot, Turnhout en Vielsalm ook een Wonderlijke Winterwandeling zonder specifieke locatie beschikbaar is. Deze versie van de wintertocht is bedoeld voor mensen die hun wandeling op een andere plek willen starten dan de door ons voorgestelde locaties.

Dat is perfect mogelijk. Speel in je eigen buurt, in een nabijgelegen bos of in een natuurpark. Start de app, kies een scenario en de app zal automatisch de verschillende punten van je Winterwandeling rond jou zetten. Hiervoor is het wel belangrijk dat er voldoende straten of paden in het spelgebied zijn. De app is enkel in staat punten te plaatsen op bestaande wegen.

Laat ons zeker weten wat je van deze winteractiviteit vond!

Be Sociable, Share!

Be Sociable, Share!