Een originele teambuilding ?

Probeer een van onze GPS-spelen!

Een teambuilding die er écht toe doet? Die niet alleen superleuk is, maar ook nog eens strategie en samenwerking vereist? Die bol staat van avontuur en uitdaging? Ga voor een city game van La mosca en je teambuildingg wordt één groot spel. Op tablets beleef je de actie en spanning van een videogame, met de stad als decor.

Onze GPS-spelen zijn goed voor twee uur plezier in het hartje van de stad! Zo leer je je collega's eens op een andere manier kennen. Bovendien hoef je bijna niets zelf te organiseren voor jouw teambuilding. Je hoeft enkel een spel te boeken en wij doen de rest! Op de dag van jullie teambuilding zal een spelbegeleider jullie opwachten met de toestellen. Hij geeft jullie dan alle nodige uitleg en zorgt voor het goede verloop van jullie spel.

The target: spannend GPS-spel in de stad
spannend achtervolgingsspel
Een gevaarlijke gangster is ontsnapt. 3 politieteams openen de jacht. Hun wapens: een smartphone en de satellieten die boven de stad hangen. Crimineel spannend.
  Boek een spel
 
 
Team me up: de teambooster in de stad
Spelend citytrippen
In dit teambuilding spel loodst je smartphone je langs tal van uitdagingen in de stad. Wie overtuigt de jury ervan dat hij het sterkste team heeft?
  Boek een spel
 
 
Operation Freddy: onze tegendraadse kabouter daagt je uit
Het knotsgekke stadsrally spel
Freddy is in een zotte bui. Hij heeft een aantal gekke missies met vragen en opdrachten voor je opgesteld. Durf jij met je team de uitdaging aan te gaan?
  Boek een spel
 
 
Codecrackers: Schattenjacht in de stad
Vind de geheime locatie
Ga met je team op zoektocht, verzamel tips in de stad en vind als eerste de geheime locatie. Gebruik handige tools om andere teams te misleiden en je overwinning te verzekeren!
  Boek een spel
 
 
 

Hoe beleefden deze spelers hun teambuilding?

teambuilding rabobank
The Target was een zeer aangenaam spel om te doen als teambuilding. Als gangster team hadden we net €200.000 te kort om te winnen!
 
teambuilding uz gent
Iemand van ons had via vrienden iets gehoord over een GPS-spel waarbij politieteams een gangster moesten proberen vangen. Dit leek ons zeer leuk om te doen...
 
teambuilding vub busi
Een zeer leuke teambuilding activiteit waar je vanaf het begin volledig in opgaat!
 
 
 
Be Sociable, Share!